blerta syla sorted by
relevance

Admin17.07.2021

Veton Surroi si 60 vjeçar: Pozon duke e ngrehur frymën që të tregojë muskujt

76 Ohonua Turkey Ecem Peker 23 1.
7607
Admin22.07.2021

Kush e bëri Blerta Sylën “Miss Kosova” në vitin 1995?

78 Jerusalem Italy Belen Onana 23 1.
Admin28.08.2021

Shpërthen ish

Pre-2008 winners of the contest were able to represent owing to agreements with its sister organisation across the border.
603
Admin11.07.2021

Si e rinoj kështu Blerta Syla

Ne shkollen fillore filloi te tregohej shum e shkelqyeshme ne fushen e vizatimit por edhe ne fushen e letresise dhe gjuhes shqipe Ka qene tete vite me rradhe antare e grupit recitatoreve dhe ka qnee kogja e sukseseshme ne ate fushe pastaj ka shfaqur talent edhe ne vizatim ne oren e vizatimit mesusja edhe profesoret e arsimtaret e saj e merrenin ate dhe qon klase per klase e qonin neper ore te vizatimit si shembull qe eshte duke vizatuar mire.
96010
Admin03.07.2021

Miss Kosovo

77 Budapest India Lya Kapoor 20 1.
4606
Admin17.06.2021

Miss Sim Universe 2019

81 Worcester Spain Marisol Molina 19 1.
7604
Admin13.08.2021

Miss Kosovo

Si e vogel ka shfaqur talent per vizatim ne moshen 2-vjeqare ka qene ne gjendje te vizatoj fasulin.
Admin05.08.2021

A e dini se gruaja e dytë e Veton Surroit ishte Miss Kosova?

South Africa placed for the 5th time.
9609
Admin24.08.2021

Shpërthen ish

79 Faro Puerto Rico Mariannis Rivera 22 1.
6203
Admin27.07.2021

Miss Sim Universe 2019

This website does not provide consumer reports and is not a consumer reporting agency as explained by the FCRA.
7508